19 Mart 2012 Pazartesi

İnsanlar kürklerini istedikleri için katlediliyorlar :(

Rusya’da bir mink çiftliği… Burada yılda 2000 tilki ve 80,000 mink öldürülüyor. Daracık kafesler içinde yetiştirilen hayvanlar, yeterince büyüdükten sonra son derece acı veren yöntemlerle katlediliyor.

Bir ‘çiftçi’ hayvanın ağzına metal bir mengene ve anüsüne metal bir çubuk yerleştirerek vücuduna yüksek voltajda elektrik akımı veriyor. Bazı zamanlar ise bu güç, metalin anüsten fırlamasına sebep oluyor; böyle bir durumda ise işlem hayvan ölene kadar tekrarlanıyor. Diğer sık kullanılan taktikler arasında ise gaz odaları ve enjekte edilen kimi kimyasallar ile paralize ederek öldürmek var.

İnsanların bu vahşeti kanımı donduruyor. Nasıl bu kadar zalim olabiliyorlar ki :( Bu fotoğrafları burda yayınlamak bile beni nasıl üzüyor. Bunu desteklediğim için yayınlamıyorum kesinlikle. Aksine insanlık ne kadar kötü hayvanların yaşadıkları ne kadar kötü bunu göstermek istiyorum. Ne kadar çok insana ulaşırsa bu o kadar iyi.. Tepki göstermeliyiz. Kınamalıyız..

 









1 yorum:

  1. Canlılara yüzyıllardır yapılan bu eziyet benimde çok canımı yakıyor. İçim acıyor, onları yok etmek acı çektirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

    Paylaşım için çok tskler..

    YanıtlaSil