7 Aralık 2010 Salı

VOSVOS'LARIN ANITKABİR ZİYARETİ


Ankara Volkswagen Fun Club üyeleri, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 76. yıl dönümü dolayısıyla şehir turu atmış ve Anıtkabir'i ziyaret etmiş. Ankara'da okuyan fakat vizelerden sonra evine İstanbul'a gelen biri olarak bunu kaçırdığıma çok üzüldüm. Çünkü Vosvosları çok seviyorum. Okulum biter bitmez de hiç vakit kaybetmeden bu şeker arabalardan bir tane almak istiyorum :)


Fun Club Başkanı Olgun Şensoy, Atatürk Kültür Merkezi'nde toplanan ''Vosvos'' tutkunları adına yaptığı konuşmada, her yıl önemli günlerde çeşitli etkinlikller düzenlediklerini söylemiş.Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilmesinin yıldönümü dolayısıyla bir araya geldiklerini belirten Şensoy, etkinliğe katılanlara teşekkür etmiş. 



Konuşmanın ardından grup üyeleri araçlarıyla gösteri yapmış. Daha sonra konvoy halinde kısa bir şehir tutu atan ''Vosvoslar'', Ankaralılar tarafından alkışlar ve korna sesleriyle karşılanmış. ''Vosvos'' tutkunları şehir turunu Anıtkabir'de noktalayarak Anııtkabir'i gezmiş ve orada anı fotografı çektirmişler.

Böyle anlamlı bir olay için bir araya gelip güzel bir etkinlik gerçekleştiren ''Vosvos'' tutkunlarını kutluyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder